Församlingsrådet

Björn Malmqvist
Uppgift i församlingen:
Ordförande, medverkar i gudstjänster, ljudtekniker.

Egen beskrivning:
Född 1956. Jag har bott i Nyköpingstrakten i hela mitt liv. Jag arbetar som lärare på Campus. Bibelns berättelser och tankar intresserar mig mycket. På min fritid spelar jag golf och fiskar.

Jonny Stenback
Uppgift i församlingen:
Vice ordförande, bildtekniker, spelar och sjunger, predikar, leder möten, hemsideansvarig.

Egen beskrivning:
Jag föddes 1979 och växte upp i Vansbro kommun i Dalarna. Jag har bott i Nyköping sedan 2006 och är legitimerad lärare. Jag är gift och har en son. Jag tycker om musik, spelar mest ukulele och banjolele, men även lite piano. Mina intressen är även sport och teater. Arbetar sedan augusti 2017 som fritidsledare inom Svenska kyrkan.

Ingrid Forsell
Uppgift i församlingen:
Sekreterare i församlingsrådet. Medverkar ibland i gudstjänsterna som predikant, mötesledare eller med sång och musik.

Egen beskrivning:
Jag är född 1956, gift och har tre barn. Jag arbetar på sjukhuset som arbetsterapeut. Jag tycker det är roligt att odla blommor och grönsaker.

Viola Johansson
Församlingsledare, musiker.